JellyPages.com
I'm not an Ustazah. I'm not an Alim. I'm just Allah's servant. I'm just ummat of Muhammad. I'm a sinner, trying to sin less.

Wednesday, 27 February 2013

Story Telling u'ollsss

Hye sayang2 semua, sorry sgt dah lama tak hapdate ini blog & Blogwalking kat u'olls punya blog, Sorry ya, Tersangat sibuk dalam 2mggu nie. Lg satu reason yg boleh buat zira terbantut nak mencoret ni adalah LINE yg mcm tuttt, huhhh -,-

Hamikk besar gedabak gmbar Tuan Tanah, kehkeh
Rindu kan kat zira ? sebb tu bg besar2 *KrikKrikKrik
*Gurau je LOL

Act, 2mggu yg lepas zira stay rumah Babysitter btw dah mcm atuk zira sendiri sebb dia dah jga zira dari umur 2tahun smpay 12tahun. Lama kan ? That's why bila cuti je zira wajib duk sana lama2, nak spent time & satu benda bila dah cuti sem lelama gini, op kos kena jumpa semua buah hati zira kat kluang tu :)

Dan, dan, dan sudah tiba msanya balik kandang ----> Cyberjaya. Here we come :) 
Sabtu lepas parents dah decide nak hntar zira balik sebb barang agak bnyak, mcm nak pindah dah tgk ><. Tido semalam di Seremban rumah Cousin, then hantar zira pada hari Ahadnya.. Sobsobsob :( perasaan bercampur baur, klu boleh tak nak ibu ayah hntar, sebb bila dorg balik mula lah sedih.. 

Tp tak pe, nak belajar kan ? nak berjaya kan ? nak bnggakan ibu ayah kan ? nak buat ibu ayah senang kan ? So, kita kenalah berkorban sikit ya utk masa depan sendiri jugak :) nak berjaya mesti ad pengorbanan, klu kita tak tolong diri kita sendiri sape lagi nak tolong ? nak berjaya mesti susah dulu tp kita akan dapat hasil yg sgt lumayan jugak, Jgn risau masa kita juga akan tiba satu hari nnti, Ap yg penting Keep Praying ya !
Allah tu maha mendengar lagi maha mengetahui :)

# Hamikk cik Ziera ni dah mula bermotivasi, kalau dibiarkan memg takkan habis lah, kehkeh :D

Btw, zira kat LimKokWing nie dah last year, n last sem after this Intern. Yeayyy! tak sabar, so utk sem kali ni kne tambah struggle sikit, ckp je tambah struggle tp main2 jugak dari sem 1, zira oii dah sem 5 bangun sikit, jgn tido je tahu :D
#My Sweetheart <3 Rindu ibu sgt2 :( Ibu jaga diri baik2 ya, Akk syg ibu sgt2 :)

Finally nak jumpa Gula Hati, Jantung Hati, Buah Hati, ap lg hati ek ? dah habiss, hehehe
Dah hampir 2 bulan tak jumpa, kurus ke ? Gemuk ke ? Nak kena cek. kehkeh
Thanks sayang, you always made my day :)

#Gambar nie dah lama, gmbar tahun lepas kut kat PD . Sje nak reupload balik. Rindu masa ni, rindu nak pg jenjalan mcm nie. Rindu semua nie :)
 
Sincerely : Ziera
P/s : Nota penting : Line tak mengizinkan lgsg nak tgk shoutbox, tak tahu lah hilang atau line slow.

Terima Kasih Daun keladi, Sila baca lagi

2 comments:

Lieya Yaya :) said...

hai kak . yaya done follow akak .. yaya tak dapat nak comment dekat shoutbox akak sb line xbpe ok . btw , meh jenguk entry yaya :)

Zira Azim said...

Thanks sayang :)

 
Copyright© All Rights Reserved zieraziz.blogspot.com