JellyPages.com
I'm not an Ustazah. I'm not an Alim. I'm just Allah's servant. I'm just ummat of Muhammad. I'm a sinner, trying to sin less.

Friday, 15 February 2013

First Giveaway by Heirizalieyana


First time zira Join Giveaway kat blog, sebab sebelum ni tak berapa nak active sgt kat blog.. Biasa join GA ni kat Facebook je. Nmpk GA ni bila tgah Blogwalking dekat blog Miss Sue terus hati terdetik nak join GA ni :) Insya Allah klu ad rezeki ad lah kan :)

Anyone yg nak join GA By Heirizalieyana, ikut syarat2 ni ye :)
  • follow blog yana
  • buat satu entry 'first giveaway by heirizalieyana'
  • letakkan banner kt ats dlm entri 
  • pemenang di pilih secara cabutan
  • follow dan like para sponser yg bermurah hati nk bgi hadiah kt korang
  • tarikh tamat akn diberitahu kemudian. .
  • senarai peserta akn diupdate dari semasa ke semasa

Terima Kasih Daun keladi, Sila baca lagi

4 comments:

atiqah zulkifli said...

datang jenguk dr segmen yg sama...
http://nazwww.blogspot.com/2013/02/first-giveaway-by-heirizalieyana.html

Zira Azim said...

okey dear :)

Zira Azim said...

okey dear :)

heirizalieyana said...

http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/02/senarai-peserta-first-giveaway-by.html

thanks join..tarikh tamat 15mac..nnti kn pemenangnya

 
Copyright© All Rights Reserved zieraziz.blogspot.com